Desktop-reparatie

Wij repareren alle merken computers, werkstations, thin-clients en servers, ook als u deze elders heeft aangekocht. Zowel hardware als softwarematige defecten lossen wij snel, voordelig en vakkundig op in onze eigen technische werkplaats.

Als de oorzaak van de storing bij binnenkomst onduidelijk is, dan doen wij eerst een onderzoek naar het defect of de oorzaak.

Standaard onderzoek €30,- Hierbij gaan wij eerst op zoek naar de storing, testen wij de hardware, controleren wij de werking van de software, en wordt nagegaan of de storing veroorzaakt wordt door software storingen of door een hardware-defect

Softwarematige reparatie

Heeft uw computer last van virussen, reclame, foutmeldingen, malware, of is uw computer erg langzaam, dan hebben wij twee plannen om deze snel weer in orde te maken.

Plan A €45,- Een snelle en voordelige manier om uw computer door ons op te laten schonen van bovengenoemde ergernissen. Ook controleren wij uw beveiligingssoftware, en zetten deze op het juiste niveau. We controleren en updaten alle (stuur)programma’s zodat uw computer weer goed functioneert. Al uw persoonlijke programma’s en bestanden blijven behouden (*Algemene voorwaarden data-verantwoordelijkheid van toepassing)

Blijkt tijdens of achteraf dat de verrichte werkzaamheden van plan A niet het gewenste resultaat hebben bereikt, dan adviseren wij u plan B. U betaalt dan alleen het prijsverschil van €45,-

Plan B €90,- Is plan A niet meer haalbaar door te veel en/of grote softwarematige fouten, dan is het verstandiger om uw computer geheel door ons leeg te laten halen, en de notebook te voorzien van een “schone” installatie van het besturingssysteem en alle bijbehorende (stuur)programma’s. Hierdoor zijn alle fouten 100% gegarandeerd opgelost. Hierbij worden alle persoonlijke gegevens gewist. Wilt u uw persoonlijke gegevens toch behouden, dan dient u vooraf zelf een veilige backup te maken, of deze backup door ons te laten uitvoeren. De meerkosten hiervoor bedragen €50,- (*Algemene voorwaarden data-verantwoordelijkheid van toepassing)

Hardwarematige reparatie

Onder hardwarematige reparaties vallen bijvoorbeeld het vervangen of repareren van inwendige onderdelen zoals moederbord, ventilator, processor, videokaart, etc.

Voor deze reparaties hanteren wij ons werkplaats-uurloon van €60,-/uur. U ontvangt vooraf altijd een definitieve prijsopgave. Dus geen verrassingen achteraf

Schaderapport voor uw verzekering

Heeft uw computer schade opgelopen door vallen of stoten. Dan wordt deze schade vaak vergoed door uw eigen inboedelverzekering. De verzekeringsmaatschappij vereist dan wel een schaderapport afkomstig van een erkend reparateur. Wij kunnen dit schaderapport voor uw verzorgen en digitaal toezenden welke u direct per post of digitaal naar u verzekering of tussenpersoon kunt opsturen. Het opmaken van een schaderapport kost €30,- Deze kosten worden bij reparatie in mindering gebracht.

Aanleveren en reparatieduur

U kunt uw computer tijdens openingstijden aanleveren aan balie van onze winkel. Bij ontvangst maken wij een werkorder en kan er gevraagd worden naar een windows-wachtwoord. Alle persoonlijke (data)gegevens welke u aan ons verstrekt worden uiterst discreet en met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Wij behandelen alle reparaties op volgorde van binnenkomst, maar zijn ons ervan bewust dat uw computer soms onmisbaar is. Wij streven ernaar om alle reparaties binnen 1 a 2 dagen te voltooien. Echter kan er door drukte, wachten op bestelde onderdelen of grote updates langere reparatietijden ontstaan. Als de reparatie voltooid is nemen wij direct contact met u op. Bent u nog niet door ons gebeld, dan zijn wij nog hard aan het werk met uw reparatie.

Gratis haal en brengservice

Bent u niet in staat om uw computer naar ons te brengen, dan kunnen wij deze kosteloos bij u ophalen in de regio* Na reparatie komen wij deze ook weer terugbrengen. U kunt dan per pin betalen aan de chauffeur.

Samenvatting en tarieven

  • Standaard onderzoek €30,-
  • Plan A €45,-
  • Plan B €90,-
  • Backup van uw persoonlijke bestanden €50,-
  • Schaderapport t.b.v. verzekering €30,-
  • Uw persoonlijke (data)gegevens worden uiterst discreet en zorgvuldig behandeld
  • Wij streven ernaar om alle reparaties binnen 1 a 2 dagen te voltooien
  • Altijd vooraf een prijsopgave. Dus geen verrassingen achteraf.
  • Gratis haal en breng-service in de regio*
  • Alle prijzen zijn incl 21% btw


*Regio Uitgeest, Castricum, Limmen, Heiloo, Akersloot, Krommenie, Assendelft, Heemskerk en Beverwijk.

Algemene voorwaarden data-verantwoordelijkheid Onverhoopt dataverlies valt altijd altijd onder uw eigen verantwoording. Computer-Connections is op geen enkele wijze aansprakelijk voor dataverlies tijdens werkzaamheden aan uw computer. U dient zelf zorg te dragen voor afdoende backup’s van uw belangrijke bestanden. Eventueel kunnen wij een vooraf een veilige backup voor uw uitvoeren. De kosten hiervoor zijn €50,-