Wij zorgen ervoor dat jij snel je bestelling in huis hebt.

Gratis verzending boven €100,-
Alle orders boven de €100,- worden gratis verzonden in Nederland.
Onze verzendkosten zijn.
Nederland €6,75
Belgie €9,15
Duitsland €13,50
Het maakt dan niet uit of je een klein pakketje besteld of een hele pallet.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis
Is je artikel uit voorraad leverbaar en op werkdagen voor 17:00 besteld? Dan heb jij je bestelling in de regel de volgende werkdag in huis!

Versturen in het weekend
Ook in het weekend versturen wij pakketten. Op zondag verwerken wij bestellingen die je op zaterdag & zondag geplaatst hebt. Je ontvangt je bestelling, mits voorradig, dan ook al op maandag in huis! Dit geldt voor een groot deel van ons assortiment en wordt aangegeven bij het product.

PostNL, DPD & DHL
Bij Computer Connections versturen wij jouw pakket via PostNL of DHL en DPD. Dit zijn betrouwbare partners waar wij, en jij, van op aan kunt! Orders geplaatst voor 17:00 op werkdagen worden, indien uit voorraad leverbaar dezelfde dag nog verzonden.

*Uiteraard kunnen wij levertijden niet garanderen omdat we dit niet zelf in de hand hebben. Wel zullen wij er alles aan doen om de volgende werkdag te kunnen leveren, wat ook in 90% van de gevallen lukt.

Pallets
Zware of breekbare spullen versturen wij met Klok Logistics. Zo ben jij er van verzekerd dat ook een grote televisie, printer of grote levering veilig wordt afgeleverd. Palletzendingen duren meestal 1tot 3 dagen.

België
In België leveren wij meestal binnen één werkdag als je in Vlaanderen woonachtig bent. Woon je in Wallonië, dan kan het een dag langer duren.