Laden ...

Waterschade

Prijs: € 59,- incl.btw

Model: iPhone XS

iPhone XS
Introductiejaar: 2018
Kleuren: Zilver, space gray, goud
Modelnummer : Modelnummer: A1920, A2097, A2098 (Japan), A2100 (China)

Andere reparaties voor

Reparatie

Reparatietijd 1 á 2 dagen

Garantie 6 maanden

Is je iPhone XS nat geworden? In de zee vallen? Een zwembad? Of zelfs een toilet? Onze deskundige technici hebben een extreem hoog slagingspercentage bij het repareren van met water beschadigde iPhones. Als uw apparaat dezelfde dag nog bij ons in het reparatiecentrum komt, kunnen we het in meer dan 95% van de gevallen repareren!

iPhone waterschade varieert van oppervlakkig tot ernstig. In een klein aantal gevallen heeft je iPhone XS alleen een reiniging nodig in een ultrasoon bad met speciale chemicaliën en een zorgvuldige handreiniging die verdere corrosie op je moederbord zal stoppen. In ernstige gevallen kunnen er meerdere beschadigingen op het moederbord zijn en heeft het een of meer van de chips of connectors nodig die moeten worden vervangen of opnieuw moeten worden vastgemaakt. Het maakt niet uit wat voor soort schade de vloeistof op uw apparaat heeft veroorzaakt, we kunnen het meestal oplossen!

Voor de beste kans van slagen, moet u uw iPhone XS onmiddellijk naar ons reparatiecentrum brengen. Hoe langer de vloeistof in uw iPhone blijft zitten, hoe meer corrosie er optreedt en de kans op een succesvolle reparatie afneemt.

Wat onze serviceprijs omvat: 
wij berekenen € 59,- als we uw iPhone repareren met alleen een ultrasone reiniging, handreiniging en cosmetische reparatie op het moederbord. Als je iPhone chipreparatie op het moederbord vereist, zullen we je informeren over de extra kosten voordat we verder gaan met de reparatie.

We zijn er zo van overtuigd dat we je vloeibare beschadigde iPhone XR kunnen repareren dat als we het niet kunnen repareren, je niet betaalt * ! Bij andere reparateurs worden vaak hoge kosten in rekening gebracht voor een mislukte poging tot reparatie.

Veel gestelde vragen.

Houd mij op de hoogte We laten het je weten zodra dit product weer op voorraad is. Vul hieronder je mailadres in.