Loading ...

Snelle, goedkope en vakkundige reparatie aan uw tablet, laptop, iPad, smartphone en computer.

Reparatie

Al meer dan 23 jaar zijn wij gespecialiseerd in het vakkundig en voordelig repareren van alle merken computers en notebooks en de laatste jaren uiteraard ook tablets, ipads en smartphones. Of het nu om een hardware of softwarematige storing gaat, onze vakkundige medewerkers kunnen uw apparatuur snel repareren zodat u hier weer naar volle tevredenheid over kunt beschikken. Wij voeren alle reparaties in eigen beheer uit, hierdoor kunnen wij doorgaans alles direct of binnen enkel dagen repareren.Wij repareren, upgraden en vervangen niet alleen hardware, maar verwijderen ook virussen, spam en ongewenste reclame van uw computer. Voor elke reparatie ontvangt u eerst een vaste prijsopgave, dus geen verrassingen achteraf.
Staat je model of reparatie er niet tussen, vul dan vrijblijvend ons offerte/reparatie formulier in.

Reparatie
Reparatie

Notebook-reparatie

Wij repareren alle merken notebooks, ook als u deze elders heeft aangekocht.
Zowel hardware als softwarematige defecten lossen wij snel, voordelig en vakkundig voor u op in onze eigen technische werkplaats.

Als de oorzaak van de storing bij binnenkomst onduidelijk is, dan doen wij eerst een onderzoek naar het defect of de oorzaak.
Wij hebben het onderzoek verdeeld in twee soorten:

Softwarematig onderzoek €30,-
Bij een onduidelijke storing welke waarschijnlijk veroorzaak wordt door programmatuur, stuurprogramma’s of virus.Wij hoeven uw laptop niet te demonteren.

Hardwarematig onderzoek €50,-
Gaat uw notebook niet meer aan, geeft de monitor geen beeld meer of laadt hij niet meer op, en zijn deze oorzaken niet direct te achterhalen, dan demonteren wij uw notebook geheel of gedeeltelijk om de oorzaak te kunnen achterhalen.

Softwarematige reparatie

Heeft uw notebook last van virussen, reclame, foutmeldingen, malware, of is uw notebook erg langzaam, dan hebben wij twee plannen om deze snel weer in orde te maken.

Plan A €45,-
Een snelle en voordelige manier om uw notebook door ons op te laten schonen van bovengenoemde ergernissen. Ook controleren wij uw beveiligingssoftware, en zetten deze op het juiste niveau. We controleren en updaten alle (stuur)programma’s zodat uw notebook weer goed functioneert. Al uw persoonlijke programma’s en bestanden blijven behouden (*Algemene voorwaarden data-verantwoordelijkheid van toepassing)

Blijkt tijdens of achteraf dat de verrichte werkzaamheden van plan A niet het gewenste resultaat hebben bereikt, dan adviseren wij u plan B. U betaalt dan alleen het prijsverschil van €45,-

Plan B €90,-
Is plan A niet meer haalbaar door te veel en/of grote softwarematige fouten, dan is het verstandiger om uw notebook geheel door ons leeg te laten halen, en de notebook te voorzien van een “schone” installatie van het besturingssysteem en alle bijbehorende (stuur)programma’s. Hierdoor zijn alle fouten 100% gegarandeerd opgelost. Hierbij worden alle persoonlijke gegevens gewist. Wilt u uw persoonlijke gegevens toch behouden, dan dient u vooraf zelf een veilige backup te maken, of deze backup door ons te laten uitvoeren. De meerkosten hiervoor bedragen €35,- (*Algemene voorwaarden data-verantwoordelijkheid van toepassing)

Hardwarematige reparatie

Onder hardwarematige reparaties vallen bijvoorbeeld het vervangen of repareren van inwendige onderdelen zoals moederbord, ventilator, processor, monitor, toetsenbord, voedingsaansluiting, scharnieren of inwendige accu’s.

Voor deze reparaties hanteren wij ons werkplaats-uurloon van €60,-/uur.
U ontvangt vooraf altijd een definitieve prijsopgave. Dus geen verrassingen achteraf

Schaderapport voor uw verzekering

Heeft uw notebook schade opgelopen door vallen of stoten, of mocht uw notebook ook een slok koffie.
Dan wordt deze schade vaak vergoed door uw eigen inboedelverzekering. De verzekeringsmaatschappij vereist dan wel een schaderapport afkomstig van een erkend reparateur. Wij kunnen dit schaderapport voor uw verzorgen welke u direct per post of digitaal naar u verzekering of tussenpersoon kunt opsturen. Het opmaken van een schaderapport kost €30,-
Deze kosten worden bij reparatie in mindering gebracht.

Aanleveren en reparatieduur

U kunt uw notebook tijdens openingstijden aanleveren aan balie van onze winkel.
Zorg dat u altijd de oplader en het liefst ook alle cd’s en/of usb-herstelstick van uw programma’s mee levert.
Bij ontvangst maken wij een werkorder en kan er gevraagd worden naar een windows-wachtwoord.
Alle persoonlijke (data)gegevens welke u aan ons verstrekt worden uiterst discreet en met de grootste zorgvuldigheid behandeld.
Wij behandelen alle reparaties op volgorde van binnenkomst, maar zijn ons ervan bewust dat uw notebook soms onmisbaar is. Wij streven ernaar om alle reparaties binnen 1 a 2 dagen te voltooien. Echter kan er door drukte, wachten op bestelde onderdelen of grote updates langere reparatietijden ontstaan. Als de reparatie voltooid is nemen wij direct contact met u op. Bent u nog niet door ons gebeld, dan zijn wij nog hard aan het werk met uw reparatie.

Gratis haal en brengservice

Bent u niet in staat om uw notebook naar ons te brengen, dan kunnen wij deze kosteloos bij u ophalen in de regio*
Na reparatie komen wij deze ook weer terugbrengen. U dient dan contant te betalen aan de chauffeur.

Samenvatting en tarieven

 • Softwarematig onderzoek €30,-
 • Hardwarematig notebook-onderzoek €50,-
 • Plan A €45,-
 • Plan B €90,-
 • Backup van uw persoonlijke bestanden €35,-
 • Schaderapport t.b.v. verzekering €30,-
 • Neem altijd uw oplader mee.
 • Uw persoonlijke (data)gegevens worden uiterst discreet behandeld
 • Wij streven ernaar om alle reparaties binnen 1 a 2 dagen te voltooien
 • Altijd vooraf een prijsopgave. Dus geen verrassingen achteraf.
 • Gratis haal en breng-service in de regio*
 • Alle prijzen zijn incl 21% btw

*Regio Uitgeest, Castricum, Limmen, Heiloo, Akersloot, Krommenie, Assendelft, Heemskerk en Beverwijk.

Algemene voorwaarden data-verantwoordelijkheid
Onverhoopt dataverlies valt altijd altijd onder uw eigen verantwoording. Computer-Connections is op geen enkele wijze aansprakelijk voor dataverlies tijdens werkzaamheden aan uw notebook. U dient zelf zorg te dragen voor afdoende backup’s van uw belangrijke bestanden. Eventueel kunnen wij een vooraf een veilige backup voor uw uitvoeren. De kosten hiervoor zijn €35,-

Reparatie

Desktop-reparatie

Wij repareren alle merken computers, werkstations, thin-clients en servers, ook als u deze elders heeft aangekocht.
Zowel hardware als softwarematige defecten lossen wij snel, voordelig en vakkundig op in onze eigen technische werkplaats.

Als de oorzaak van de storing bij binnenkomst onduidelijk is, dan doen wij eerst een onderzoek naar het defect of de oorzaak.

Standaard onderzoek €30,-
Hierbij gaan wij eerst op zoek naar de storing, testen wij de hardware, controleren wij de werking van de software, en wordt nagegaan of de storing veroorzaakt wordt door software storingen of door een hardware-defect

Softwarematige reparatie

Heeft uw computer last van virussen, reclame, foutmeldingen, malware, of is uw computer erg langzaam, dan hebben wij  twee plannen om deze snel weer in orde te maken.

Plan A €45,-
Een snelle en voordelige manier om uw computer door ons op te laten schonen van bovengenoemde ergernissen. Ook controleren wij uw beveiligingssoftware, en zetten deze op het juiste niveau. We controleren en updaten alle (stuur)programma’s zodat uw computer weer goed functioneert. Al uw persoonlijke programma’s en bestanden blijven behouden (*Algemene voorwaarden data-verantwoordelijkheid van toepassing)

Blijkt tijdens of achteraf dat de verrichte werkzaamheden van plan A niet het gewenste resultaat hebben bereikt, dan adviseren wij u plan B. U betaalt dan alleen het prijsverschil van €45,-

Plan B €90,-
Is plan A niet meer haalbaar door te veel en/of grote softwarematige fouten, dan is het verstandiger om uw computer geheel door ons leeg te laten halen, en de notebook te voorzien van een “schone” installatie van het besturingssysteem en alle bijbehorende (stuur)programma’s. Hierdoor zijn alle fouten 100% gegarandeerd opgelost. Hierbij worden alle persoonlijke gegevens gewist. Wilt u uw persoonlijke gegevens toch behouden, dan dient u vooraf zelf een veilige backup te maken, of deze backup door ons te laten uitvoeren. De meerkosten hiervoor bedragen €35,- (*Algemene voorwaarden data-verantwoordelijkheid van toepassing)

Hardwarematige reparatie

Onder hardwarematige reparaties vallen bijvoorbeeld het vervangen of repareren van inwendige onderdelen zoals moederbord, ventilator, processor, videokaart, etc.

Voor deze reparaties hanteren wij ons werkplaats-uurloon van €60,-/uur.
U ontvangt vooraf altijd een definitieve prijsopgave. Dus geen verrassingen achteraf

Schaderapport voor uw verzekering

Heeft uw computer schade opgelopen door vallen of stoten.
Dan wordt deze schade vaak vergoed door uw eigen inboedelverzekering. De verzekeringsmaatschappij vereist dan wel een schaderapport afkomstig van een erkend reparateur. Wij kunnen dit schaderapport voor uw verzorgen en digitaal toezenden welke u direct per post of digitaal naar u verzekering of tussenpersoon kunt opsturen. Het opmaken van een schaderapport kost €30,-
Deze kosten worden bij reparatie in mindering gebracht.

Aanleveren en reparatieduur

U kunt uw computer tijdens openingstijden aanleveren aan balie van onze winkel.
Bij ontvangst maken wij een werkorder en kan er gevraagd worden naar een windows-wachtwoord.
Alle persoonlijke (data)gegevens welke u aan ons verstrekt worden uiterst discreet en met de grootste zorgvuldigheid behandeld.
Wij behandelen alle reparaties op volgorde van binnenkomst, maar zijn ons ervan bewust dat uw computer soms onmisbaar is. Wij streven ernaar om alle reparaties binnen 1 a 2 dagen te voltooien. Echter kan er door drukte, wachten op bestelde onderdelen of grote updates langere reparatietijden ontstaan. Als de reparatie voltooid is nemen wij direct contact met u op.
Bent u nog niet door ons gebeld, dan zijn wij nog hard aan het werk met uw reparatie.

Gratis haal en brengservice

Bent u niet in staat om uw computer naar ons te brengen, dan kunnen wij deze kosteloos bij u ophalen in de regio*
Na reparatie komen wij deze ook weer terugbrengen. U kunt dan per pin betalen aan de chauffeur.

Samenvatting en tarieven

 • Standaard onderzoek €30,-
 • Plan A €45,-
 • Plan B €90,-
 • Backup van uw persoonlijke bestanden €35,-
 • Schaderapport t.b.v. verzekering €30,-
 • Uw persoonlijke (data)gegevens worden uiterst discreet en zorgvuldig behandeld
 • Wij streven ernaar om alle reparaties binnen 1 a 2 dagen te voltooien
 • Altijd vooraf een prijsopgave. Dus geen verrassingen achteraf.
 • Gratis haal en breng-service in de regio*
 • Alle prijzen zijn incl 21% btw

*Regio Uitgeest, Castricum, Limmen, Heiloo, Akersloot, Krommenie, Assendelft, Heemskerk en Beverwijk.

Algemene voorwaarden data-verantwoordelijkheid
Onverhoopt dataverlies valt altijd altijd onder uw eigen verantwoording. Computer-Connections is op geen enkele wijze aansprakelijk voor dataverlies tijdens werkzaamheden aan uw computer. U dient zelf zorg te dragen voor afdoende backup’s van uw belangrijke bestanden. Eventueel kunnen wij een vooraf een veilige backup voor uw uitvoeren. De kosten hiervoor zijn €35,-

Houd mij op de hoogte We houden je op de hoogte wanneer dit product weer op voorraad is. Vul je mailadres in.
Email Aantal Je mailadres wordt uitsluitend gebruikt om je op de hoogte te houden voor dit artikel. Dus voor geen enkel andere doel!