Loading ...

Buitendienst

Heeft u problemen met uw netwerk, constant netwerkuitval, ziet u wel het sterke wifi netwerk van uw buren, maar valt uw draadloos netwerk constant weg. Blijf dan niet met deze ergernis zitten. Wij lossen dit voor u op. Onze vakkundige medewerkers komen bij u aan huis of kantoor. Bespreken allereerst samen met u de klachten door en hierna komen wij direct met een betaalbare en gegarandeerd goede oplossing.

Aanleg, onderhoud en storingen van netwerken, zowel draadloos of via uw stopcontact. Tegenwoordig heeft iedereen draadloos internet thuis. Een gemiddeld gezin heeft momenteel 7 draadloze apparaten thuis. Denk hierbij niet alleen aan de computer, tablet, en printer maar ook aan bijvoorbeeld mobiele telefoons, Smart-TV, TV-Decoder, etcetra. Een woning zit vol met draadloze apparatuur, ook het huis van uw buren naast u, achter u, en aan de overkant. Helemaal niet gek dat het draadloze 2,4 GHz frequentie vaak overvol en soms zelfs overbelast kan zijn. Hele straten gebruiken deze frequentie. Gelukkig zijn er daarom nu zogenaamde dualband routers. Deze routers werken naast de gebruikelijke 2.4Ghz ook op 5Ghz. Deze frequentie is nog lekker rustig waardoor storingen en zwak signaal verleden tijd is. Geen uitval meer en met deze nieuwe routers is draadloos internet tot zeer hoge snelheden haalbaar. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige merken welke wel betaalbaar zijn. Wilt u ook sneller internet zonder uitval.Neem contact met ons op en laat uw vrijblijvend informeren.

Heeft uw net een nieuwe computer, notebook of printer aangeschaft en weet u niet hoe u deze moet aansluiten, Dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Zo kunnen wij netwerkverbinding instellen met uw router, uw e-mail instellen, uw printer installeren en uw computer zo inrichten dat u aan direct volledig aan de gang kunt gaan. Ook kunnen we u een korte uitleg geven over uw computer of laptop en uw wegwijs maken met uw nieuwe apparatuur.
Uiteraard vinden we het leuker als u de apparatuur bij ons heeft aangeschaft, maar ook al heeft u dit elders gekocht dan helpen wij u graag.

Heeft u storing met u bestaande printer, laptop of computer en wilt u liever dat wij bij u langskomen Ook dan kunt u gebruik maken van onze buitendienst

Een centrale en veilige dataopslag voor iedereen. (Network-Attached Storage)
Een USB geheugenstick is handig voor je kleine data, maar een USB harddisk is handig voor de grotere backups, maar als deze apparaten nooit wordt aangesloten aan de computer en er zelden een backup wordt gemaakt, dan hebben deze weinig nut. Ze raken kwijt, kunnen vallen of je kijkt hier niet meer naar om. Pas als je computer stuk gaat, en niet meer wil opstarten, besef je dat je eerder een backup had moeten maken van jouw persoonlijke bestanden. Meestal kunnen wij deze bestanden nog wel redden, maar soms lukt ook dit niet meer.
Met één dataopslag in uw eigen netwerk kan iedereen zijn eigen persoonlijke data, handmatig of geheel automatisch periodiek laten wegschrijven naar deze opslag. Door gebruik te maken van een twee harddisken die elkaar kopiëren is uw data altijd veilig opgeslagen. Ook als zou er een harddisk defect gaan. Wilt u uw data ook veilig wegschrijven Onze medewerkers kunnen u hierover uitgebreid informeren.

[maxbutton id=”1″]

Houd mij op de hoogte We houden je op de hoogte wanneer dit product weer op voorraad is. Vul je mailadres in.
Email Aantal Je mailadres wordt uitsluitend gebruikt om je op de hoogte te houden voor dit artikel. Dus voor geen enkel andere doel!